понеділок, 29 лютого 2016 р.

Увага! Нові надходження!

Любі наші читайлики, поспішайте переглянути нові книги, які надіємось будуть вам цікавими і корисними.

Нарешті у нас є  книга Володимира Рутківського  "Джури Козака Швайки" яку ви так часто запитували
.  
Гостросюжетний історичний роман  дасть відповіді на багато запитань. Наприклад: звідки взялися козаки? Якими вони були? Головні герої з честю виходять із найскладніших ситуацій...
  Для любителів поетичного слова  пропонуємо творчий доробок нашої землячки Лариси Миргородської "В оркестрі дня",  Її слово  торкнеться до душі кожного, хто відкриє для себе її поезію. Збірка складається із   розділів: Адажіо,Краков'як, Мінор, Соло. Тут є і ліричні нотки, релігійна тематика, трагічні нотки сьогодення, тощо.
     Для учнів 4-6 класів пропонуємо книгу Лесі Ворониної "Таємне товариство боягузів, або засіб від переляку №9".
Уявіть собі, що одного чудового ранку ви прокидаєтеся й помічаєте, що навколо вас відбуваються фантастичні події.  А порятунок людства залежить тільки від вас!
Виявляється, що головне — це вміти здолати свій страх. От тільки треба в слушну мить зуміти скористатися загадковим засобом від переляку  № 9!
Результат пошуку зображень за запитом "Воронина Л. Таємне товариство боягузів"
 Хто захоплюється пригодницькою та детективною літературою пропонуємо прочитати книжку видатного американського письменника Едгара По "Вбивство на вулиці Морг". У збірку ввійшли такі новели як"Золотий жук, Викрадений лист, Колодязь і маятник та інші.
    Для маленьких допитливих чомучок пропонуємо енциклопедію для дітей "Хто? Що? Як? Чому?". Ця книжка поведе дивовижним  світом навколо нас, дасть відповіді на питання "Чи існували дракони на землі? Де живуть носороги? Де мешкають моржі?.. 

Немає коментарів:

Дописати коментар