четвер, 1 червня 2017 р.

День захисту дітей – яке чудове свято!
Усіх дітей Землі ми хочемо привітати.
Хай світить сонце всім, грайливий м’ячик скаче,

Від болю і образ нехай ніхто не плаче.


У перший літній день в Україні , як і у всьому світі , відзначають добре і радісне свято – день захисту дітей . Дитинство – це чудова пора сподівань на чудове життя та здійснення мрій. Наші діти — веселі й бешкетливі, сумні й смішні, а іноді не за віком серйозні, наповнюють життя змістом, приємними турботами. Чарівний, світлий і ні з чим незрівнянний світ дитинства, країни доброти, сміху і радості, безмежного і безтурботного щастя, звідки усі ми родом.
День захисту дітей вже багато років відзначається на всій планеті. В цей день особливо гостро піднімається питання дитинства, адже і сьогодні, у ІІІ тисячолітті сотні, тисячі дітей не мають можливості нормально жити і розвиватися, вчитися і лікуватися. Тому різні громадські організації багатьох держав, в тому числі дитячі, опираються на конвенцію ООН про права дитини, борються за щасливе, достойне життя будь-якої дитини у всіх куточках Землі.
Тож нехай буде у світі мир, хай всіх нас вітає кожного дня привітне сонечко, хай цвіте на личках дітей радісна усмішка і хай дзвенить веселий дитячий сміх. Бажаємо усім дітям дитинства щасливого, сонечка манливого, радості в житті та удачі на путі!

Немає коментарів:

Дописати коментар